Logotype

Lägg till ditt tryckeri i vår guide

Det är både enkelt och gratis!

Vi hjälper dig att hitta rätt tryckeri oavsett vad du vill trycka på. Vill du trycka t-shirts? Gå då till Tshirts.se Kontakta Tryckerier.com

Tryckakademin

Hemsida: www.tryckakademin.se

Tryckakademin i Östergötland AB är ett modernt digitaltryckeri som startades 1973 av Linköpings Teknologer. Idag ägs företaget av Lars-Arne Andersson och Roger Nilsson. Företagets mål är att snabbt och med hög kvalitet tillhandahålla kurslitteratur och trycksaker. Vår verksamhet är och har alltid varit placerad i anknytning till Linköpings Universitet och Tekniska Högskola.

Däremot är våra kunder högskolor, myndigheter, förlag, bibliotek, föreningar, företag, studenter och privatpersoner över hela landet.

Vi erbjuder dig som kund helhetslösningar inom tryck och personifierat tryck. Vi trycker helt digitalt, vilket innebär att det inte förekommer några som helst kemikalier och giftiga vätskor samt minimalt pappersspill. Det är med andra ord ett miljövänligt alternativ.

Behöver du visitkort i eftermiddag, inbjudningar omgående eller en rapport "igår" prova då digitaltryck. Inga problem! Vår styrka är snabba leveranser och låga priser till rätt kvalitet.

Detta tryckeri trycker följande produkter

Affischer
Banderoller
Blanketter
Block
Brevpapper
Broschyrer
Bruksanvisningar
Böcker
Canvastavlor
Digitaltryck
Etiketter
Flyers
Foldrar
Formgivning
Fotobok
Framkalla kort
Fullservicetryckeri
Fyrfärgstryck
Inbjudningskort
Julkort
Kalendrar
Kataloger
Klistermärken
Kopiering
Medlemskort
Placeringskort
Plottning
Prislistor
Rollups
Skärplotter
Storformat
Tackkort
Tidskrifter
Trycksaker
Visitkort
Vykort

Telefon

013 – 14 59 20

Adress

Kårallen, Universitetet
581 83, Linköping

Karta